T.A.A.R.T.
Englishenglish version
Nederlandsnederlandse versie
Vers
T.A.A.R.T. ArchiefArchief
Discussie, schelden, recepten etc.Laat van je horen!!
LinksLinks

Uit ons gastenboek:

Twee veganistische vanille/bananentaarten komen elkaar tegen. Zegt de een tegen de ander: 'Ik zallem!'


Hier is de verse quicktime-film (844K)

En hier een oude TAART (379K)

T.A.A.R.T. video van CNN


Absurde aanklacht: beschadigen / wegmaken dieren


Leiden, 5 januari 1999.

WERPGROEP T.A.A.R.T. BESCHULDIGD VAN DIERENMISHANDELING

Twee leden van werpgroep T.A.A.R.T, die minister Zalm van Financien op maandag 4 januari op twee bananen-vanilletaarten hebben getrakteerd, zijn door de Amsterdamse Hulpofficier van Justitie G.W. Schreurs beschuldigd van dierenmishandeling. Op het proces-verbaal dat de twee T.A.A.R.T.-ers bij het verlaten van hun cel meekregen, wordt als officiele aanklacht vermeld: "beschadiging/wegmaken dieren".

Werpgroep T.A.A.R.T. hecht eraan te benadrukken dat zij niet doet aan dierenmishandeling, laat staan het wegmaken van dieren. Wij houden van dieren en gebruiken ook bewust geen dierlijke produkten in onze taarten.

 


Gerrit Zalm hapt bananen-vanille taart


Deze taart is van ons allemaal!!!


persverklaring van 4 januari 1999

Vanmiddag hebben wij, de werpgroep T.A.A.R.T. (Tegen Autoritaire Anti-Revolutionaire Types), de minister van financiën Gerrit Zalm getracteerd op een aantal overheerlijke taarten in zijn gezicht. Wij willen hem hiermee feestelijk bedanken voor zijn rol in de introduktie van de euro: het meest ondemocratische, megalomane plan dat deze eeuw aan de bevolking is opgelegd.

Tevens willen wij het bedrijfsleven feliciteren, dat er na jarenlang lobbyen via schimmige organisaties als de Associatie voor een Monetaire Unie en de Europese Rondetafel voor Industriëlen eindelijk in is geslaagd de eenheidsworst-munt in te voeren. De euro, de kroon op de interne markt (hé, was dat geen idee van Wisse Dekker??).

Waarom is T.A.A.R.T. nu eigenlijk tegen de euro??

    hmm... banaan vanille?
  1. Het EMU project is al jarenlang een dankbaar excuus voor politici en ondernemers om de Europese bevolking te teisteren met bezuinigingen en saneringen. We moesten immers klaar zijn voor de euro en de EMU-criteria halen! In de toekomst zal bezuinigen en saneren, dankzij het aan de euro gekoppelde Stabiliteitspact, structureel beleid worden. Overheden moeten streven naar een evenwichtige begroting en mogen vooral niet teveel uitgeven aan bijvoorbeeld sociale voorzieningen en gezondheidszorg. Anders worden ze gestraft door de oppermachtige en oncontroleerbare Europese Centrale Bank.

    DE EURO: WE ZULLEN ER ALLEMAAL VOOR BETALEN.

    Of, om het uit te drukken in Zalm-speak: "we moeten de veiligheidsmarge vergroten".

  2. De euro biedt enkel voordelen aan het bedrijfsleven, europese burgers schieten er niets mee op. De europese burger blijft net als altijd betalen voor pinnen, geld wisselen en geld overboeken. Alle euro-propaganda, waarmee we jarenlang via tv-spotjes, billboards, postbus 51-folders, gratis telefoonlijnen, krantenadvertenties etc. zijn lastiggevallen, blijken op leugens gebaseerd. Voor het bedrijfsleven echter biedt de euro prachtige mogelijkheden om de woekerwinsten verder te vergroten. Een sterke, stabiele munt; een uniforme, doorzichtige markt... europese politici doen hun uiterste best om ideale omstandigheden voor het bedrijfsleven te creëren. Zoals Nout Wellink zegt: "het handhaven van het pact is wezenlijk voor het vertrouwen van de particuliere sector".

  3. Geheel volgens de traditie van de Europese Unie is de euro buiten de bevolking om ingevoerd. De euro wordt van ons allemaal! Maar niemand heeft er voor gekozen. Slechts enkele landen hebben de moeite genomen een referendum uit te schrijven. Nederlandse politici vinden de bevolking zeker te dom om hier over mee te beslissen. En nu worden we als kleuters toegesproken toch vooral blij te zijn met die nieuwe munt. Wat een aanfluiting!


  4. De euro is het zoveelste megalomane plan van eurofanatici die enkel denken in termen van economische groei, ideale omstandigheden voor het bedrijfsleven en de concurrende macht van de EU. De Europese Unie begint steeds meer te lijken op een economisch-monetaire dictatuur waarin Europese politici slaafs de plannetjes van het Europese bedrijfsleven uitvoeren op kosten van de Europese bevolking.

T.A.A.R.T. treurt niet om het verdwijnen van de gulden, maar is tegen een Verenigd Europa waarin monetaire en economische belangen de boventoon voeren zonder dat de bevolking hier wat over te zeggen heeft. T.A.A.R.T. is voorstander van werkelijke internationale samenwerking, niet gebaseerd op geld en bedrijfsbelangen, maar op solidariteit, gastvrijheid, eerlijke handel en echte democratie.

geen europa van bankiers en ondernemers

geen eurodiktatuur maar internationale solidariteit!!!

De werpgroep T.A.A.R.T. beseft natuurlijk dat Gerrit Zalm slechts een nietig radertje is in de grote grijze muizen-machine die de euro heeft voortgebracht. Het feit dat juist Zalm getaart is heeft dus vooral een symbolische functie: de taart is ook bedoeld voor alle andere euro-fanaten die ons de eenheidsmunt opgedrongen hebben. Maar niet getreurd, de werpgroep T.A.A.R.T. is nog maar pas begonnen! Nog meer politici, bankiers en ondernemers zullen in het nieuwe jaar de smaak kunnen proeven van de met zorg bereide, overheerlijke taarten van werpgroep T.A.A.R.T.!!!!

Wij zijn voor verder commentaar, foto's en video opnamen te bereiken onder het telefoonnummer 071 - 5173019 (ook voor faxen).

Bezoek ook de site van Eurodusnie

E-mail kan op het moment naar eurodusnie@dsl.nl