CHANDRA DAN ANUAR TAHIR PEMUSNAH REFORMASI

Komentar 1/3/2000

Chandra di cabar oleh KOMENTAR untuk menafikan apa yang telah disebut dan diperkatakan oleh beliau semasa Program Bina Wadah anjuran Pemuda Keadilan Nasional. Chandra harus bertanggung jawab dan Majlis MPT lain seharusnya mula bertindak menolak mereka tersebut. AnuarTahir dengan agenda politiknya telah mula membina empayar yang jelas tidak kukuh dan lari agenda perjuangan. Chandra bukannya dari golongan yang tidak berilmu. Chandra harus berani bertanggung jawab dalam apa yang diperkatakan oleh nya dan MPT lain seharusnya mendesak dan menyiasat perangai buruk Chandra dan Anuar Tahir.

MAKA HARI INI 1/3/2000

ATAS NAMA PERJUANGAN,

ATAS PENGORBANAN BAPA REFORMASI KITA,

ATAS BUMI BERTUAH INI,

KOMENTAR MENCABAR CHANDRA MUZAFFAR UNTUK MENAFIKAN APA YANG TELAH DIKATAKAN OLEH BELIAU SEMASA PROGRAM BINA WADAH DI JANDA BAIK.

KOMENTAR MENCABAR DAN SEKIRANYA TIDAK MAKA TERPAKSA CHANDRA DAN ANUAR TAHIR BERSEDIA UNTUK DIBOGELKAN DIHADAPAN RAKYAT ATAS KECURANGAN PERJUANGAN MEREKA DALAM PARTI.

AKTIVITI CHANDRA BAIK DARI AWAL LAGI DALAM NGO AKAN KAMI BONGKARKAN. ANUAR TAHIR AKAN TURUT DI BONGKARKAN DEMI KEHARMONIAN PARTI DAN AKTIVITI BELIAU DALAM ABIM AKAN TURUT DIPERKETENGAHKAN.

KOMENTAR MENCABAR MEREKA

Komentar